prva stran puntar igralci sponzorji arhiv

 
PUNTAR V LETOŠNJI SEZONI LE S SELEKCIJO U-17 01.09.2017
Ob številnih kadrovskih primanjkljajih (tako na igralskem kot trenerskem in ogranizacijskem delu) smo se v klubu odločili za drastično zmanjšanje obsega delovanja. V sezoni 2017/18 bo klub tako nastopal zgolj s selekcijo U-17, medtem ko bo članski pogon po več kot dveh desetletjih prenehal z delovanjem.
Po dogovoru z Oplastom bo U-17 okrepljena s petimi igralci, ki so doslej igrali v Kobaridu, in pod vodstvom trenerja Jake Sovdata. Želja obeh klubov je, da bi Puntarjevi igralci iz selekcije U-19 letos nastopali za Oplast, pri čemer se bomo trudili, da bi treninge izvajali kombinirano (del treningov "Puntarjevi" igralci U-17 in U-19 v Tolminu ter "Oplastovi" igralci U-17 in U-19 v Kobaridu, del treningov pa po selekcijah - U-17 v Tolminu in U-19 v Kobaridu).
Bravo...
01.09.2017
Uničili ste klub!!!!!
joj
01.09.2017
a sta res mogla to naredit? aleš, delaš na banki in govoriš da ne moreš dobiti denarja, sram te bodi.. pustil bi drugim da prevzamejo klub, pa bi imeli še vedno puntar z več denarja... kavka, ti si pa itak patron, vsi igralci ki so odšli v zadnjih letih, so odšli zaradi tebe in ne zaradi pomanjkanja denarja v klubu, marsikdo bi ostal v klubu ampak zaradi tvojega naduvanega odnosa so vsi odšli..
žal :(
01.09.2017
Klub je padel v umetno komo z odhodom Džuljota, Bona in še kopice mravljic, ki so opravljale velikansko (vidno in nevidno) delo za uspešno funkcioniranj e kluba.
Če bi v vseh teh letih tudi malo manj vneto brisali kritične komentarje s tega mesta, bi morda vodstvu kluba kapnilo: da moraš iskati nove sponzorje, moraš sodelovati z okoljem v katerem deluješ, moraš kadrovsko krepiti vodstvo kluba, moraš biti prijazen in fleksibilen do navijačev, moraš vzgajati mlade igralce...
Zdaj je pa itak prepozno za pametovanje. Lahko smo le hvaležni Puntarju za vse velike trenutke, ki nam jih je pričaral. Z ugašanjem članskega moštva, je za vse večne čase končan prvoligaški futsal v Tminu.
soudu ni
02.09.2017
Kavcic in sedanje vodstvo in podobni purani so krivi za vse skupaj...so jim peruti zrasle. Sponzorji tega nocejo videt. Dorci se obraca v grobu...nespo sobnezi do amena.Bodo vsaj kosarkasi kaksen soud vc dobil..ker ga v zadnjem desetletju ni bilo...
Xyx
03.09.2017
Denar je sveta vladar.
Preveč športov za okolje kot je Tolmin.
Tudi meni je žal Puntarja saj se je pred cca 17 leti neki nogometno začelo dogajat v Kobaridu ravno po zaslugi zanesenjakov v tolminu in kobaridu.
Pa zopet pobrišite še ta komentar..kot večino v zadnjih 5 letih
zgornjim
03.09.2017
Če je težava v dveh ljudeh, je rešitev zelo enostavna - čez pol leta je volilna skupščina kluba, do takrat bodo v pogonu vsi igralci (tako članski kot vsi iz mladih selekcij).

Če prav razumem zgornje:
1. denarja ni problem dobiti
2. igralci komaj čakajo, da pridejo nazaj in igrajo zastonj, samo pravega trenerja je treba najti
3. ogromno ljudi je pripravljenih pomagati klubu

Pridite, prevzemite klub in se dokažite. Vsa infrastruktur a vas bo čakala, vključno z opremo. Čez leto in pol bo Puntar nazaj v prvi ligi in čez dve leti in pol gladko državni prvak. Pa dejmo videt, kdo ima jajca. Otresanje gobca je namreč sila enostavno. Problem nastane takrat, ko bi morali gobcači nekaj pokazati v realnem življenju.
Odgovornim
03.09.2017
Za propad nosi odgovornost vodstvo, ne glede na to, kako užaljen si.
Realno
04.09.2017
... najbrž g. Zgornjim ima praw. Članski pogon je gwišno prenehal z delovanjem, ker navijači ne hodimo na volilno skupščino. Kotarji redno hodijo na volilno skupščino in zato majo vse ekipe
Alesu Kavcic
04.09.2017
Daj ne izgovarjaj se in si priznaj de si največji krivec za situaciji. Trenerja ki je prepotenten in ga nobeden e voli bi blo treba že par sezon nazaj menjat pa bi tudi kak dobr igralc ostal tudi ce nebi bilo denarja.
Najbolj pa vam zamerim da niste namere o razpustitvi ekipe sporočili prej in bi morda kdo drug resil zadevo
Se zdaj ko bi vas moralo biti najbolj sram ker ste najvecji krivec nastale situacije, se zelite delati vzvišenega. Sram vas bodi. Res vama Kavcicema nebi skodilo malo poniznosti, pa to vseeno bolj meri na trenerja Mateja
navijač
06.09.2017
Z nogometom je isto kod z gospodarstvom v Slo.Uprava dela po svoje,ko se zgodba konča pa nihče ne odgovarja- Kavčiča si v Tolminu ne zaslužita pozdrava DOBER DAN !
...
06.09.2017
meni samo ni jasno zakaj niso že na začetku odpovedal in niti v 1. sfl prijavil ,če so vidli da ni dovolj igralcev...
neki
07.09.2017
Me zanima kolk vas bo pršlo na skupščino ko se bo klub nanovo oblikoval...n ajlažje je bit glasen pa nič nardit...
puntarka
08.09.2017
Ja kje ste novi trenerji, novi predsedniki. Dejmo,dejmo še kaj naredit, ne le jezike vrtet. Dolgo sta vzdržala Kavčiča, pa še kdo zraven niju.
Ja,
08.09.2017
Kavčiča sta zdržala preeeeeeeeedo lgo....
tminc
09.09.2017
Jst predlagam Darkota za predsednika in Zmaja za direktorja. Bosta lahka pakazala de nista samu na jeziku mačna.
predlog2
09.09.2017
Kavčiča za precednika in ta druzga Kavčiča za direktorja...
Ona2 sta res mačna...:-)
cviko za predsednik a
26.10.2017
cvikota za koordinatorja mlajših selekcij hahaha
ime
komentar:
vpiši znake: CAPTCHA
 
K uporabi komentarjev ste vabljeni vsi privrženci malega nogometa,
vedar pa je kulturni dialog pogoj, da bo vaš prispevek na naši strani tudi ostal.
Uredništvo si pridržuje pravico brisati žaljive in neprimerne komentarje.

 
Zadnje novice
DP U-17 Zahod: Extrem z minimalno zmago iz Tolmina
DP U-17 Zahod: Poraz z Bronxi, prihaja Extrem
Puntar s selekcijo U-17, vabljeni novinci!
VABILO NA OBČNI ZBOR DRUŠTVA
OBČNI ZBOR DRUŠTVA PRELOŽEN!
VABILO NA OBČNI ZBOR DRUŠTVA
Danes prvi trening U-17
PUNTAR V LETOŠNJI SEZONI LE S SELEKCIJO U-17
arhiv novic

 

[ prva stran | puntar | igralci | sponzorji | arhiv ]
 
 
eStrela IT Tolmin