prva stran puntar igralci sponzorji arhiv

 
1. SFL - 18. krog: Na igrišču priigrana končnica 10.03.2017
Uporniki so na zadnji tekmi rednega dela vknjižili zmago. Z zadetki Aljaža Laharnarja (dvakrat) in Bineta Kavčiča so bili s 3:1 boljši od ormoškega Tomaža. Točkovno so tako končali na sedmem mestu (zaradi boljšega izkupička na medsebojnih tekmah so prehiteli vrhniški Zavas) in se uvrstili v četrtfinale končnice za naslov državnega prvaka. A na uradno potrditev doseženega bo potrebno še (po)čakati, saj naj bi bila članskemu moštvu s sklepom disciplinskega sodnika (z dne 09. marca) odvzeta točka, ker mlada ekipa do 17 let (zaradi nezadostnega števila igralcev) ni odigrala tekme proti Slovenskim goricam. Kar naj bi pomenilo, da bi Puntar padel na deveto mesto (zaradi slabšega izkupička na medsebojnih tekmah proti Benediktu) in namesto na igrišču pošteno priigrane končnice za prvaka, moral v kvalifikacije za obstanek proti drugoligašu Stripyu iz Škofje Loke. Več ...PUNTAR:
28-Žan Logar (V), 5-Andrej Rutar (K), 2-Žiga Vidič, 4-Urban Hvala, 7-Matej Koren, 11-Igor Kragelj, 12-Rok Hrast, 16-Bine Kavčič, 23-Aljaž Kusterle, 26-Jan Žnidarčič, 42-Matej Bevk, 45-Aljaž Laharnar, 86-Jurij Kikelj, 89-Gašper Žbogar (V).
Trener: Matej Kavčič. Pomočnik: Miran Rejec.Puntarjeva lestvica strelcev v 1. SFL (18 tekem):

12 - Aljaž Laharnar,
6 - Andrej Rutar,
5 - Žiga Vidič,
4 - Aljaž Kusterle,
3 - Bine Kavčič,
2 - Denis Baloh,
1 - Urban Hvala,
1 - Matej Bevk,
1 - Matej Koren,
1 - Jurij Kikelj,
1 - Igor Kragelj.


enaka merila
11.03.2017
če je lani Dobovcu uspela pritožba ker niso odigrali tekem za tretje mesto z Oplastom in bi s sklepom disciplinca morali letos igrati v 2. ligi potem tudi Puntarju ne morejo kar tako vzeti točk in mu vzeti igranja v playoffu zato ker mladinci niso odigrali tekme.
kr en
11.03.2017
Sem navijač puntarja. sm na žalost so tle pravila ki jih je treba spoštovati in se nihče nemore nič pritoževati če gremo v dodatne kvalifikacije . popolna krivda puntarja je to.
zz
11.03.2017
to je se en dokaz kam je padu puntar..sramo ta da se to dogaja v takem klubu
ke enmu
11.03.2017
zakaj potem Dobovec lani ni šel v 2. ligo in so uspeli s pritožbo na sklep disciplinskeg a sodnika?!
Mnenje
11.03.2017
Rad bi podal svoje razmišljanje. Več kot očitno je, da je disciplinski sodnik pri svojih odločitvah ali (upam da ne) diktatu nekoga iz ozadja uporablja dvojna merila za identične zadeve. Kdor podrobneje spremlja futsal ve, da je v pretekli sezoni izdal Dobovcu sklep o degradiranju v 2. ligo in odvzem dodatnih točk, ker ni odigral DVEH tekem za tretje mesto 1. SFL. Če se ne motim je bila njihova obrazložitev , da so tekme za tretje mesto brez veze in samo nepotrebni stroški. Dobovec je vložil pritožno, zgodilo se ni nič. Dobovec je letošnjo sezono začel kot prvoligaš in brez minus točk. In letošnji primer Puntarja, ki v sezoni ni odigral DVEH tekem v mlajši kategoriji, ki nima nikakršne direktne povezave s tekmovanjem članske ekipe. Z odvzem ene točke članski ekipi je direktno vplival na razplet zadnjega kroga oziroma celotne sezone. Puntar bi z včerajšnjo zmago moral imeti zagotovljen obstanek in končnico, ne pa dodatnih kvalifikacij za obstanek med prvoligaši. Srčno upam, da se boste v klubu pritožili, saj imate za to povsem realno osnovo in glede na primer Dobovca enak izhodiščni položaj. Brez pritožbe bodo zmagali, s pritožbo pa bodo morali naredi korak naazaj in spremeniti odločitev. Več kot očitno vas preizkušajo.V nasprotnem primeru bi jaz osebno šel s pritožbo dalje na višjo stopnjo, ker pravila morajo veljati za vse enako!
Puntar
11.03.2017
.. rabi Đuljota. Prosim te, vrni se, isto velja za Fon-Bona Milana.
Res je
11.03.2017
Bolj se nebi mogel strinjat z zgornjim komentarjem. Ikoni kluba!
Janko
12.03.2017
Se strinjam z zgornjim. Ampak dodajam da je sklep na 2 stopnji za Dobovec bil preklican in izdana drugačna kazen. Je potrebno brati vse. Ne samo to kar paše predsedniku. Pa še to pogoj za nastop članov so mladi. Vsaj v 1 ligi se mi zdi. Vsaj tako sem našel na spletni strani med pravilniki na www.nzs.si. in tudi kazen ja predpisana.
navijaj74
12.03.2017
Đuljo je zakon- predan z vsem srcem za Puntar
Janku
13.03.2017
Tudi ti ne veš kaj točno pišeš. Pogoj za nastopanje v 1. ligi sta najmanj dve mladi selekciji, od tega je U-19 obvezna. Puntar jih ima tri, U-15, U-17 in U-19. Edini "prekršek" je ta da U-17 ni oigrala tekme v svoji kategoriji ker na dan tekme ni bilo igralcev v zadostnem številu. Za to pa ne moreš kar članom odvezeti točke in jo prikrajšati za končnico in jo padniti v kvalifikacije za obstanek. Dobovec ni odigral dveh tekem v 1. ligi in ni bil sankcioniran z nobenim odvezmom točk. Pa tudi v 2. ligo ni šel. Glej bo pa še za Puntar sklep preklican na 2. stopnji in bo izdana drugačna kazen kot na primeru Dobovca.
za Jankota
13.03.2017
tudi v lanski sezoni so bili pravilniki objavljeni na istem mestu in kazni enako predpisane. Pa za Dobovec očitno niso veljale. Zakaj bi torej morale za Puntar? Kaj je zate večji prekršek, neigranje dveh tekem v 1. SFL ali neigranje dveh tekem v U-17? Če razveljavijo pritožbo Puntarja bodo avtomatsko priznali lansko napako v primeru Dobovec.
fff
13.03.2017
smesno je da se je sploh treba s tem obremenjevat, ce bi mel puntar 2pike vec teh problemov ne bi bilo
za fff
14.03.2017
če bi imel dve piki več bi mu pa dve odvzeli.
Pravila
14.03.2017
Dobovec ni bil kaznovan samo zato, ker je bil pred leti predsednik kluba g.Močnik, zdajšnji predsednik komisije.
Jasno
14.03.2017
Glede na primer iz prakse Dobovca MORA biti Puntar enako obravnavan in ve se kaj to pomeni. Dobovec je ostal prvoligaš in nobena točka mu ni bila vzeta. Pa da vidimo koliko fair playa je na komisiji, vkljjučno z Močnikom.
ime
komentar:
vpiši znake: CAPTCHA
 
K uporabi komentarjev ste vabljeni vsi privrženci malega nogometa,
vedar pa je kulturni dialog pogoj, da bo vaš prispevek na naši strani tudi ostal.
Uredništvo si pridržuje pravico brisati žaljive in neprimerne komentarje.

 
Zadnje novice
DP U-17 Zahod: Extrem z minimalno zmago iz Tolmina
DP U-17 Zahod: Poraz z Bronxi, prihaja Extrem
Puntar s selekcijo U-17, vabljeni novinci!
VABILO NA OBČNI ZBOR DRUŠTVA
OBČNI ZBOR DRUŠTVA PRELOŽEN!
VABILO NA OBČNI ZBOR DRUŠTVA
Danes prvi trening U-17
PUNTAR V LETOŠNJI SEZONI LE S SELEKCIJO U-17
arhiv novic

 

[ prva stran | puntar | igralci | sponzorji | arhiv ]
 
 
eStrela IT Tolmin